Direct contact met NoM taxatie: +31 (0)85 7441 058

BrancheverenigingenVastgoedPRO

In Nederland zijn er twee convenanten Stroomversnelling (koop- en huurwoningen). In deze convenanten is afgesproken dat er in Nederland steeds meer Nul-op-de-Meter (NOM) woningen zullen worden gerealiseerd (bestaande bouw). Om te kunnen ontdekken wat NOM met de waarde ontwikkeling doet, organiseert VastgoedPRO in samenwerking met NVM, VBO en Energiesprong velddagen. Taxateurs leren omgaan met NOM woningen en er vloeien uiteindelijk ook opdrachten (vanuit concrete pilots) uit voort.

Werk aan uw kennis en neem deel aan deze velddagen!


NVM
De NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen, heeft eind vorig jaar de Green Deal Stroomversnelling Koopwoningen ondertekend. Doelstelling van het samenwerkingsverband Stroomversnelling Koopwoningen is om een aantrekkelijk aanbod voor particulieren op te zetten om hun koopwoning energieneutraal
(´ Nulopdemeter ´) te renoveren.
De NVM en de twee andere branche organisaties VBO en VastgoedPro hebben onder meer de taak op zich genomen de waardeverandering van woningen ten gevolge van een energieneutrale Nulopdemeter-renovatie inzichtelijk te maken. Daar waar op de nieuwbouwmarkt duurzaamheid nu  al “common practice” is, zal dat over 10 jaar ook op de markt van bestaande koopwoningen zijn.
De NVM nodigt haar leden dan ook graag uit om deel te nemen aan de taxatie velddagen. Door deel te nemen wordt u als taxateur in de gelegenheid gesteld als koploper kennis op te doen rond de waardeverandering bij verduurzaming in de bestaande woningvoorraad.

VBO Makelaar

VBO Makelaar, brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs, heeft samen met de andere brancheorganisaties in 2014 de Green Deal Stroomversnelling Koopwoningen getekend. Doel van het initiatief is particulieren te stimuleren hun koopwoning energieneutraal te renoveren. Dat noemt men ook wel ‘nul-op-de-meter’. Het is daarbij onder andere van belang om de waardeverandering die dergelijke renovatie oplevert inzichtelijk te maken. Leden van VBO Makelaar kunnen dan ook deelnemen aan de taxatievelddagen die rondom dit thema worden georganiseerd. Tijdens deze velddagen wordt de meest actuele kennis opgedaan rondom het juist waarderen van woningen ná een duurzame renovatie. agenda
Adresgegevens
NoM taxatie
Leidse Rijn 21
3454 PZ Utrecht - De Meern
Postbus 178
3454 ZK Utrecht - De Meern
Telefoon: +31 (0)85 7441 058
info@nom-taxatie.nl

KVK: 60340037
BTW: NL853865516B01
© NoM taxatie 2023